תושבים בלוד משכו תביעה נגד הקמה של אנטנה סלולרית
תושבים בלוד משכו תביעה נגד הקמה של אנטנה סלולרית, לאחר פסיקה של בית המשפט ומחשש שיפסוק נגדם גם הוצאות.
תושבים בלוד משכו תביעה נגד הקמה של אנטנה סלולרית, לאחר פסיקה של בית המשפט ומחשש שיפסוק נגדם גם הוצאות.
בשבוע שעבר החלה קבוצה של אנשים המכנים עצמם "יוצאי הישיבות הגדולות" בקמפיין בחברה החרדית. הקמפיין מנסה להעלות מודעות לנזקי הקרינה הסלולרית בחברה החרדית ובכלל.
מנסיון העבר אנחנו למדים כי מזהמים סביבתיים כמו קרינה בלתי מייננת (למשל אסבסט, זיהום אוויר, עופרת, כספית, עישון, קרינה מייננת ועוד), עוברים כמה שלבים בתודעה, במדע ובתקינה, החל מגילוי הטכנולוגיה, דרך השימוש בה, הופעת הנפגעים והנזקים, דיון מדעי, הכחשה , ולבסוף הכרה בנזקים ובנפגעים.
לפי איך שזה נראה, בכל פינה בעיר יש אנטנה והקרינה תגיע אלינו בכל מקרה בין אם זה מאנטנה סלולרית ובין אם זה מעמודי חשמל עם שנאים ענקיים. כלומר גם אם אין אנטנה גלטיה לעין מול הפרצוף היא נמצאת בקירבתנו ונסבול מקרינה. האם אני צודקת? ומדוע מאפשרים זאת?
הפוסט הזה בתגובה לסרטון "האם האנטנות יהרגו אותנו, של איליה גרינפלד החביב , מכאן דיגיטאל. הסרטון עצמו מביש, עושה חסד לכל מכחישי הנזקים של הקרינה, לועג למי שנפגע או מי שמודע לנזקים (כובע אלומיניום?) , ובאופן כללי מפיץ בעיקר סימני הרגעה לציבור, משהו בסגנון "יעיל ובטוח".
עכשיו כדי לזרז את הפריסות של גלים מילימטרים, משרד התשקורת מציע פטור מצורך ברשיון. במשרד הגנת הסביבה לא צריך לעשות התאמה כל שהיא מכיוון שגם היום התקן שלהם גבוה ומגן בעיקר על המזהמים.