ICNIRP "שכונה", והתקן שלהם "הונאה"
שכונה, רוב המחקר עליו מבוסס התקן הלא מגן של ICNIRP לחשיפה לקרינת רדיו מבוסס על מחקרים שביצעו חברי ICNIRP ומשתפי פעולה איתם והוא חסר בסיס מדעי
שכונה, רוב המחקר עליו מבוסס התקן הלא מגן של ICNIRP לחשיפה לקרינת רדיו מבוסס על מחקרים שביצעו חברי ICNIRP ומשתפי פעולה איתם והוא חסר בסיס מדעי
מחקר שסקר יותר מ112 מחקרים קודמים, מוכיח כי מדד הSAR לא מגן ולא רלוונטי להשפעות ביולוגיות של קרינה מטלפונים סלולריים וכי השפעות אלו מתקיימות גם ברמות קרינה פי 100 פחות ממה שמותר.
היום, בגלל הצפת מידע, בעיקר בסלולרי אבל לא רק, אנשים מתקשים לקרוא יותר מכמה מילים בודדות. לכן החלטתי ליצור סרטונים קצרים על כל דף ופרק באתר.
היום ה 16/6 הוא יום המודעות הבין לאומי לרגישות לקרינה. זהו מצב פיזיולוגי בו אדם סובל מתסמינים בעת חשיפה לקרינה בלתי מייננת.
בשעה טובה התחלתי השבוע לשווק ולמכור את הגרסה השלישית של ה CORENT ED88TPLUS, המכונה 5G.לגירסה זו כמה תכונות חדשות וכמה תכונות משופרות (הסבר בהמשך). למי מתאים? המד יתאים למי שמודע לסיכון בחשיפה לקרינה או כבר סובל מהקרינה, ושאין לו מד מאחת מהגרסאות הקודמות של CORNET ED88TPLUS. אם יש לכם את אחת הגרסאות הישנות יותר של ה CORNET ED88TPLUS אני לא רואה צורך בשדרוג. שיפורים 1. מד התדר במצב RF מודד עד 4.2GHZ ( בV2 עבד עד 2.7GHZ בלבד). 2 למשתמשים מתקדמים, ניתן להגדיר למד לבצע לוג עד 50 שעות (כאשר כל שלוש דקות הוא לוקח מדידה במצב RF). בגרסה V2 המד מראה לוג של כ9 דקות בלבד כאשר כל נקודה על הגרף היא מיצגת חצי שניה). חידושים 3. מסך סטיסטיקות…
חברת החשמל תכפה מוני חשמל מקרינים על רגישים לקרינה? חברת החשמל עושה קולות של כפיית מונים חכמים וקרינה על רגישים לקרינה.
תיאור ביקור בית וממצאים אצל רגישים לקרינה , מציאת בעיות קרינה , עמדת עבודה לא נכונה וכניסה של קרינת רדיו מאנטנות סלולריות דרך חלונות וקירות.
בסרטון יח"ץ מנסה משרד התקשורת ללמד את הציבור כי יותר אנטנות משמעותן פחות קרינה. אבל פועל מלמד אותנו פרק בחצאי אמיתות ומידע מגמתי.
אנחנו גרים בבית הנוכחי כבר 4 שנים. אחת הנקודות בבית שהכי קשה לי איתם מבחינת הקרינה היא חדר העבודה שלי. מידי פעם אני משפר אותו ומצמצם את החשיפה לקרינה בו. ולאט לאט אני מרוויח יותר זמן עבודה. בהתחלה הצלחתי לעבוד בו רק רבע שעה עד הופעת תסמינים. היום אני כבר יכול לעבוד יותר מחמש שעות ביום. פלא. לצורך תיעוד עצמי וכן בתקווה שהכתוב יעזור לאנשים רגישים כמוני שעומדים בפני אותה בעיה, אני שמח לכתוב ולתעד את השינויים. עד היום כתבתי על כך בפרקים הקודמים של הסאגה: חלק 7, חלק 6, חלק 5, חלק 4, חלק 3, חלק 2, חלק ראשון. חצי שנה עברה חלפה כבר כחצי שנה מאז הפעם הקודמת שכתבתי על הנושא. הצטברו כמה שינויים שאפשר להרחיב עליהם את הדיבור ולהסביר. מגמת הצימצום של…